6PCS Stenska klimatska Naprava Pokrov, Nastavite Nepremočljiva klimatske naprave za Čiščenje pokrijte S Možganov Vrata, klimatska Naprava Za 1.5-3P

€8.52 €10.79 Brezplačno Vrne

Bullet Točk:

1、Mehka Tekstura: Po klimatska naprava pokrov je izdelan iz poliuretana in PVC nepremočljiva tkanine, in je za enkratno uporabo, v mehko teksturo, enostavno dvignite in trajne.

2、Trajne Načrt: klimatska naprava pokrov značilnosti dvojno lepljena design rob, krepitev neprepustnih sistema, trajno.In to je tudi opremljen s 3-merilnik za vodne pipe, ki lahko prejemajo vode v omejenih količinah.

3、Praktično v Uporabo: nova generacija klimatska naprava posebne vodo prejme kritje, ki je univerzalna za klimatska naprava s hlajenjem kapaciteto, ki je pod 5000W zmogljivosti hlajenja(Kitajske Celine Standard) (vključno s 5000W zmogljivosti hlajenja).To je popolnoma uporablja kot kritje za pisarniško ali domačo steno klimatska naprava.

4、Splash-proof Načrt: 50 cm/19.69 v(o) široko odpiranje design je enostaven za uporabo, splash-proof, in enostaven za uporabo, ki vam omogoča brezskrbno pri čiščenju klimatska naprava.To lahko prepreči proces kanalizacije brizganjem stranke steno in drugih mestih, in to je dobra zaščita učinek.

5、Popoln Komplet: popoln klima zajema komplet vključuje klimatske naprave za čiščenje pokrova * 1pc, 3-meter/118.11 v(o) cev * 1pc, brisačo * 1pc, tesnjenje strgalo * 1pcs, rokavice * 1pair, dvostranski lepilni obliž * 20pcs, ročno * 1pc.

Tehnični podatki(o):

Ime: Klimatska Naprava Čiščenje Pokrova Nastavite

Material: PVC

Model: 2p

Teža: 500 g

Primeren obseg:

Primerna za na kljuko do 2 konji (vključno z 2 konji)

Čiščenje metoda:

1. Odprite okno za prezračevanje, odklopite napajanje, in prilepite dvostranski klimatska naprava lepilni obliž na obeh straneh klimatska naprava.

2. Prilepite klimatska naprava voda-prejemanje vrečko.Opomba: voda-prejemanje torba mora biti spravljen v hrbet, klimatska naprava, da preprečite puščanje vode iz stene med čiščenjem.

3. Pokrov vrhu klimatska naprava z brisačo in odstranite veter deflektor.

4. Odprite ploščo odstranite filter, čistilo razpršite enakomerno, in počakajte 10 minut.

5. Uporaba klimatske naprave za čiščenje ščetke za čiščenje veter kolo, zrak, voda in veter deflektor.

6. Prilagodite šoba za države, s naravnost vodni curek, pa veter kolo in sperite ga, dokler ni umazana voda teče ven.

7. Suh zunanji vodni madeži od klimatska naprava z brisačo, in namestiti filter in veter deflektor.

8. Vklopite v načinu hlajenja, dvigalo vode, ki prejemajo vrečko, da blokira vodo, madeže tok iz zraka vtičnico, odstraniti vodo, ki prejemajo vrečko in čiščenje je končano, Pakiranje Seznam(o):

Klimatske Naprave Za Čiščenje Pokrova * 1

3m/118.11 v Cev za Vodo * 1

Brisačo * 1

Tesnjenje Strgalo * 1

Rokavice * 1 Par

Dvostranski Lepilni Obliž * 20

Priročnik * 1

Opombe:

1. Prosimo, bodite pozorni na tesnost od roba voda-prejemanje vrečko, ko rdečica je.

2. Umivanje področje ne zajema zaslona.

  • Opis
  • Mnenja in ocene
  • Slog:
  • Model Tip: aire acondicionado
  • Ime:
  • Številka Modela:
  • Vzorec:
  • Model Število1:
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Material:

Nazaj na vrh