1.0*4.0 mm petiole 10pcs/komplet HSS CO M35 60 stopinj, ki Vsebuje kobalt spirala center drill Obdelave, iz nerjavnega jekla itd .

€12.85 €18.10 Brezplačno Vrne

Dragi prijatelj, če se ne morete najti kar potrebujete ,prosim, povejte mi, Center drill navodila : 1 uporabniki, mora v skladu s mimo strojni deli in naravnost luknjo velikosti razumno izbor center vrtanja model .2 obdelovanca trdota je treba najbolj 170-200HB .3 orodje pred uporabo , je treba oprati antirust olje , tako, da ne vplivajo na zmogljivost rezanja čipa palico čez rob . 4 je obdelovanca površinska obdelava mora biti ravna , ni mehurji ali težko točk , tako da se prepreči rezalne škodo . 5 center drill pred vrtanjem se dosežejo želeni položaj natančnost . 6 rezanje 7 rezanje navojev obdelave predmet izbor : glede na različne rezanje navojev , za hlajenje je treba v celoti .Opomba: 8 pojavil v predelavo nenormalno situacijo, bi morali takoj ustaviti , iskanje ven razlog za obdelavo ; bodite pozorni na obrabo roba pravočasno popravila ; orodje za čisto olje se po uporabi varno hranjenje oh .

Kupci morajo-beri :1, Saj je paleta izdelkov količina pretoka, občasno na zalogi , tako da preden se odločijo za nakup tega otroka , vas prosimo, stopite v stik z lastnikom, da vidim, če obstaja parka.Splošna situacija ni na zalogi, če zdrobljen bom o tem nemudoma obvestiti blaga izberete vračilo denarja ali drugega blaga , ampak tudi, da zahteva jasno bolje, je bil prost, da zadrži svoj sili.

Vas pozdravlja ponudbo predpostavki dvoma, da nas strinjam razumevanje samega izdelka ali drugih zadevah .Je povzročil nepotrebne težave -brezplačno .

3 .Naše vsi izdelki so podprte TenPay , sub - sub - kakovost ena cena , cena za končno ceno , nakup posamezne postavke ne sprejme ugodno !

Kupci plačati opozorilo :Preden kupci ujeli blaga , prosimo, menijo, skrbno , spoštovanju drug drugega dela, rezultate in se izognili fotografirali ne kupite !

4 : vse plačila in dostave, bomo nemudoma odpremljeno po prejemu vašega denarja !

5 : Prosimo, fotografirali po blago , in prevzamejo pobudo, da stik z mano, takoj denar !

Zahteva kupec prejel blago, ni problem prevzemu blaga v okoliščinah , takoj ko je mogoče potrditi prejem v 1-2 dneh , če obstajajo težave v čas za vas, da nemudoma obvestiti Hao zdravljenja, ni prejel blago 1-2 dneh potrditi, niti se obrnete na lastnika .Kupec prejel blago bo zdravilnih učinkovin .To je nato zahteval shopkeeper dejal, nadomestni deli ali blagom , trgovina ni odgovorna !Prosimo, da kupci vedo !

7 Naša vseh izdelkov, preden so izdani so strogo preizkušeni , nikakor zagotoviti neoporečnost blaga.Kupci dobijo blaga, bi bilo treba gledati v sprednji del tovora, ladjar delavca , če je škoda , naj osebje izdanih "poškodovano blago dokaz" , in se nato vrne blago, ki jih ladjar , sem trgovina za zamenjavo.Če se prijavite za poškodovano blago po razlogih, zamenjava , vrnitev, restavracija, ne v vračljive.Hvala ! ! !

8 priporočljivo "TenPay" Plačilo , lahko neposredno igra denar na svoj račun zgoraj , prosimo, kontaktirajte me pred plačilo , bom ladja v roku 24 ur .

Po nakupu :

Če se počutite zadovoljni z našo storitvijo , prosim, daj mi pohvale ^ ^ , kjer, če ni zadovoljen , prosimo, da obvesti lastnika, da bi si pravočasno , ne dajejo v komentarjih ali slabe nimajo nobenega stika v primeru ocene, medtem ko delaš vaš problem in ne more biti rešen, in jaz vam bom dal lastnik pogajanja zadovoljivega odgovora .

  • Opis
  • Mnenja in ocene
  • Dolžina: L
  • DIY Dobave: Kovinarstvo
  • Številka Modela: A1.0 mm
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Vrsta: Center Drill Bit
  • Uporaba: Vrtanje Kovin
  • Material: Hitroreznega Jekla
  • Blagovna Znamka: KAVTECNC ORODJA

Nazaj na vrh